Kako nositi traperice na čizmice

Gležnjače već nekoliko sezona za redom uporno odolijevaju trendovima, te postaju omiljeni dio styleinga. Nose se na sve, haljine, suknje, tajice, hlače i naravno na traperice. Međutim, kako ih pravilno nositi na različite modele traperica?

 

U nastavku donosimo nekoliko ideja koje su prihvatile i velike svjetske modne ikone…

 

UGURATI TRAPERICE U ČIZMICE

Ovo je zasigurno najteži način nošenja kako čizmica tako i traperica.

U ovom slučaju traperice moraju biti dovoljno duge da se mogu komotno ugurati u čizmice, a čizmice moraju biti ipak preko gležnja. Iako će vjerojatno takav način nošenja traperica izgledati podosta neuredno, upečatljivi detalji na gornjem dijelu tijela odvratit će pozornost.

 

ODREZANI TRAPER

Ovo je najlakši i najjednostavniji način nošenja traperica, jer ovakav model radi za vas. Nemojte dopustiti da rub čizmice i traperica bude previše udaljen. Tada se radije odlučite za nešto više čizmice, one iznad gležnja.

 

ZAROLANE TRAPERICE

Model za ovakvo nošenje najčešće je u samom startu predugih nogavica i nije sasvim uski oko gležnja. Takve traperice su idealne za zarolati jedan do dva „sloja“ iznad čizmica, izgledaju vrlo trendy i savršene su za opuštenije kombinacije odjeće.

 

JEDNOSTAVNO NEMOJTE NIŠTA UČINITI

Ukoliko ste sretnica i imate par traperica koje vam idealno pristaju, dosežu nešto više iznad gležnja, a čizmice 1 do 2 centimetra ispod, uživajte u toj kombinaciji!

Možda vam se svidi i ovo...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *