Mnogi korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online kupovine. Zato ovim putem želimo istaknuti zašto se razlikujemo od ostalih te na koji način koristimo podatke koje prikupljamo:

 

Kvalitetni proizvodi

 

Volimo kućne ljubimce, ali kada se radi o kvaliteti tu ne radimo kompromis: kod nas nećete kupiti „mačka u vreći“. Naši dobavljači su male tvrtke za koje možda nikad niste čuli, ali i renomirani svjetski brendovi. Sve zajedno povezuje ih jedna bitna stvar, a to je garancija kvalitete isporučene robe. Ukoliko želite vratiti kupljeni artikl obratite se našoj korisničkoj službi u roku od 14 dana; naše ljubazne agentice s razumijevanjem će vas uputit će u proces povrata robe i novca. Više detalja vezanih uz povrat svakako pročitajte na stranici ‘Proces povrata novca’.

Nema zlouporabe podataka

Podatke u registracijskom ili bilo kojem drugom obrascu na stranicama mama online shopa obvezujemo se koristiti isključivo u poslovne svrhe te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva. Više o čuvanju privatnosti osobnih podataka možete pročitati na stranici ‘Pravila privatnosti’

Zakon Republike Hrvatske o zaštiti potrošača

Mama lifestyle online shop djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu: pravo na zaštitu ekonomskih interesa, pravo na zaštitu od opasnosti za život, zdravlje i imovinu, pravo na pravnu zaštitu potrošača, pravo na informiranje i izobrazbu potrošača, pravo na udruživanje potrošača u svrhu zaštite njihovih interesa te pravo na predstavljanje potrošača i sudjelovane predstavnika potrošača u radu tijela koja rješavaju pitanja od njhova interesa. Djelove zakona vezane uz naš web shop možete pogledati na ovome linku.

Online rješavanje potrošačkih sporova

Sukladno uredbi Europske unije br. 524/2013, mama lifestyle online shop sudjeluje u rješavanju potrošačkih sporova, a koje kupci mogu predati online putem ovog linka. Više detalja o online rješavanju potrošačkih sporova doznajte na ovome linku.

Visoka tehnička zaštita trgovaca i kupaca

Mama lifestyle online shop koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom jamči korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se na sustavu, a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.